6. kolo - Sososo 1:6 ZDH

31.10.2015 10:59

Sychravé podzimní počasí zavítalo na Severku do utkání proti Sososo. Zima, déšť a pěkné tepláky se staly znakem utkání. Soupeř nepatří k našem oblíbeným, vždy to jsou úporné bitvy o každý balon.

Začátek utkání byl tradiční bitvou středu pole se šancemi jako šafránu. Skóre se poprvé měnilo v 10. minutě, kdy Čermi vystihl rozehru soupeře a vyslal do úniku Denise a ten předvedl sprint se zakončením jako před 15ti kily. V 17. minutě zvýšil Majkl na 2:0. Sudí Kamínek vytahoval fauly na obě strany, až sme 10 minut před koncem měli 5 faulů a dohrávali velice čistě bez soubojů.

Úvodní pětiminutovka druhé půle přinesla 2 branky od Majkla a Martina, když hlavně ta první od Majkla přinesla ťukec jak z první ligy. Ve 41. minutě inkasoval Zdeněk žlutou kartu za peprné výrazy na adresu sudího, když komentoval jeho další písknutí při faul před naší brankou. O 2 minuty později jsme na to reagovali další brankou. Denis z úhlu vystřelil šmudlu na prázdnou branku, kterou pro jistotu doklepl do brány Čermi před dobíhajícími hráči soupeře. Dvě minuty před oncem přišel Honza po střele z úhlu o čisté konto. Poslední slovo však patřilo Žvejkovi a jeho chlupatým rychlým nohám. Milan odkopával míč do autu, Lukáš si pro něj doběhl a dovezl ho až do sítě. 1:6, třetí místo v tabulce!!

Postřehy: 

1) Defenziva týmu je mnohem lepší než minulou sezonu.

2) Zdeněk má pěkné tepláky.

3) Denis konečně zabral a něco hrál. 

 

Sestava: Honza - Čermi, Zdeněk, Kopi, Pinďa - Žvejk, Martin, Denis, Majkl.Body: Denis 1+2, Čermi 1+1, Žvejk 1+1, Martin 1+1, Majkl 2+0, Kopi 0+1.Žk: Zdeněk

Zpět

Vyhledávání

ZD Hospoddáři (zdhospodari@seznam.cz) - © 2010 - Všechna práva vyhrazena.