Jak to všechno začalo?

10.09.2015 19:18

Skoro na den přesně před 7 lety jsme odehráli první soutěžní utkání. Bylo to 9.9. 2008 od 18:00 v hale na UJEPU proti Domině. Samozřejmě, že kádr od té doby prošel značnou obměnou. První zápas jsme neodehráli valně a odnesli si porážku 9:1.

Tehdejší sestava - Johny - Čermi, Pinďa, Lucky, Chóťa, Gegis, Žvejk a Mrňus. Plus další hráči, kteří na soupisce byli, ale nenastoupili - Vogel a Alex, později přibyl Lišák. Co je s těmito hráči dnes??

Johny - 3,5 roku byl naší modlou a brankářskou jedničkou. Stihl nastoupit do 81 utkání a stále je tak šestým nejčastěji nastupujícím hráčem v historii týmu. Po ukončení studia se vrhnul na novou kariéru hledače kešek a zapisovatele počasí na letišti v Karlových Varech.

Čermi - Jeho kariéra stále pokračuje, co ubral na rychlosti přidal na zkušenostech. 

Pinďa - I jeho kariéra pokračuje. Vlasy ubývají, ale branek na jeho kontě přibývá.

Lucky - Po sezoně v týmu skončil, s bilancí 28 utkání a jedné asistence, a založil Vesničany, kteří později zanikly.

Chóťa - Začal s námi i následující ročník, ale po třech zápasech se rozhodl odejít do Vesničanů s bilancí 34 utkání a 11 brankami se stejným počtem asitencí. Později se s Vesničany transformoval v Tygříky "B" a nyní nastupuje za Chmelaře.

Gegis - Jeho kariéra vadne, kvůli problémům s kolenem nehraje a tak jeho bilance nyní zatím činí 79 utkání a 23 branek s 25 asistencemi.

Žvejk - Stále aktivní hráč ZDH atakující přední příčky bodování každou sezonu.

Mrňus - Odehrál s námi 2 sezony, aby později přestoupil do ambiciozní Dominy. Stihl odehrát 32 utkání a vstřelit v nich 60 branek (3.místo) a přihrát na 54 branek (4.místo).

Vogel - Pořízek z Husince odehrál za 1,5 roku 13 utkání a odkoulel se zpět do rodiště Jana Husa.

Alex - Za první sezonu stihl 4 utkání a ukončil kariéru, co si koupil dres. V současné době se věnuje závodně beach volejbalu a snaží se dostat do páru k Maki.

Lišák - Odehál první 4 sezony, v průběhu páté se zranil, šestou vynechal a  té poslední párkrát nastoupil. Stihl 75 zápasů, 50 branek, 63 asistencí a nebýt těch výkyvů je nejspíš ve všech statistikách hned za Žvejkem na druhém místě. 

 

Zpět

Vyhledávání

ZD Hospoddáři (zdhospodari@seznam.cz) - © 2010 - Všechna práva vyhrazena.