Milan Kopačka popřel, že by měl problémy s alkoholem

26.06.2015 11:45

Teplický futsalový obránce ve čtvrtek popřel, že by za jeho problémy s výkonností stál alkohol. V poslední době tápající obránce ZD Hospoddáři se minulý týden odpojil od mužstva a odjel do léčebny, aby se dal psychicky i fyzicky do pořádku. V Kosmonosech by mohl zůstat i po letních prázdninách, pokud by jej ZDH uvolnili ze sestavy.

Podle spekulací místních médií stojí za poklesem Kopačkovo formy problémy s alkoholem a další prohřešky proti životosprávě. "Není to tak, jak si lidé šuškají. Říká se, že si alkoholem řeším soukromé problémy, to ale není vůbec pravda," prohlásil na úterní tiskové konferenci Kopačka. Připustil však, že upadl do depresí, které se podepsaly na jeho výkonnosti. "Každý občas zažije hodně krušné chvilky. Já doufám, že se mi podaří toto období překonat a vrátit se k vrcholovému futsalu."

Urostlého obránce problémy provázejí už více než rok. V říjnu 2014 jej kouč teplického lesoparku vyřadil z týmu a doporučil Kopačkovi zamyslet se nad tím, jaký má k futsalu přístup. Nedlouho předtím totiž prosákly zvěsti o Kopačkovo bouřlivém nočním životě. I v ZDH časem vypadl ze sestavy. Klubu došla trpělivost a poslal ho na zotavenou do Kosmonos.

Vrátit by se měl 1. srpna, ale možná zůstane v Kosmonosech ještě déle. Tamní protialkoholická  by jej ráda získala na delší dobu, sám hráč by ale raději zpátky do Teplic. "Kosmonosy mají skvělý areál s výborným zázemím, proto tu chci trénovat. Zatím jde ale jen o snahu dostat se zpátky do formy. Možná ale budeme za čas moudřejší," komentoval zvěsti o hostování. Teplický deník ale v úterý pro změnu informoval o tom, že na Kopačku mají políčeno Bouráci Teplice.

Zpět

Vyhledávání

ZD Hospoddáři (zdhospodari@seznam.cz) - © 2010 - Všechna práva vyhrazena.