Svatba nebude? Žvejk se bojí: Po Čupině chce podepsat předmanželskou smlouvu

03.04.2013 12:48

Futsalista Lukáš Kuzma "Žvejk" (25) je sice do geografky a lékařky Kateřiny Křížové "Čupiny" 25) i po letech vztahu zamilovaný až po uši, ale stále si nechává zadní vrátka a myslí i na možnost, že by manželství mohlo krachnout. Po neblahé zkušenosti s rozvodem a po majetkovém vyrovnání s exmanželkou Boženkou už nechce jít do svatby, aniž by Čupina podepsala předmanželskou smlouvu. Ta se ale dušuje, že u ní Lukášovi nic nehrozí.

Před pár dny se Čupina, jež je s futsalistou známým svou chlupatou povahou už skoro tři roky zasnoubená, předvedla na soutěži Miss vylité hrdlo, a přestože byla okouzlující, Žvejka ani to neobměkčilo. Má ještě v živé paměti tahanice s exmanželkou nejen o majetek, ale hlavně o nedopité lahve s tvrdým alkoholem z jejich baru. Proto se podle deníku Blesk Žvejk údajně jasně vyslovil, že bez předmanželské smlouvy svatba nebude.

Čupina k tomu uvedla: „Chápu Lukáše, že má strach, ale mě se opravdu bát nemusí. Vždyť přece žádné milióny jako pošťák nevydělává."

Podle Čupiny, ale smlouva není ničím, co by mělo jejich veselku ohrozit. Katka dodala, že na svazku s Lukášem nehodlá zbohatnout, nemá s tím problém ani tentokrát. Čupina dokonce přiznala, že své ‚ano‘ by si měli říct již brzy. 

 

Zpět

Vyhledávání

ZD Hospoddáři (zdhospodari@seznam.cz) - © 2010 - Všechna práva vyhrazena.