Zdeněk Kopačka: Klíčem je to, jak moc tento sport miluji

27.08.2013 09:50

Zdeněk Kopačka ve svých 32 letech ještě nepatří do starého železa a v úvodu nové sezony to jasně dokazuje. Zkušený obránce v létě opustil od své oblíbené alkoholové přípravy a začal na sobě pravidelně makat.

Někdejší teplická naděje číslo 1. (společně s podobně popleteným Martinem Feninem) nedávno svými pěti brankami ve čtyřech přátelských utkáních zatížila konta Tygříků (2x), Alby a Vito teamu.

"Ty dva góly ze druhého přáteláku s Tygříky věnuji své životní lásce Petře a svému yorkšírovi, který zvládá trojici povelů ven, papů a hají. Třetí gól jsem už nevstřelil, protože bych ho neměl komu věnovat," usmíval se po utkání někdejší reprezentant v šipkách. 

"Klíčem je to, jak moc tento sport miluji. Ve futsale potřebujete vášeň a zábavu, abyste mohli nadále hrát. Tygříci  mi přináší štěstí, byl to totiž právě oni, proti nimž jsem kdysi debutoval. Nastřílel jsem spoustu branek za béčko, tyto jsou ale důležité, zajistily nám málem vítězství při startu přípravy a zvedly nám tak sebevědomí. Před zápasem panovalo v kabině napětí, věděli jsme, jak silný soupeř nás čeká. Tygříci má velký potenciál, ale hráči byli možná trochu unavení z těžké přípravy," připomněl Kopačka.

 

Zpět

Vyhledávání

ZD Hospoddáři (zdhospodari@seznam.cz) - © 2010 - Všechna práva vyhrazena.