Žvejk se stal objektem touhy obránce Incredibles

25.04.2013 17:22

 

V úterném utkání 2. třídy byli diváci na UT SNP přitomni jednoho zajímavého střetu emocí  obránce Incredibles a Lukáše Kuzmy.

ZD Hospoddáři směřují za záchranou a velkou měrou k tomu pomáhá Lukáš Kuzma. Horkokrevný Tepličák je s čtrnáctigólovým náskokem nejlepším střelcem mužstva. Lukáš navíc neplatí v ZDH jen za gólovou mašinu, jeho schopnosti jsou daleko větší. Ať už to je postavením v hráčské kabině nebo monstrózním ochlupením těla.

Poslední utkání adepta na záchranu neskončilo stejně jako mnoho předchozích. ZDH porpvé na jaře inkasovali více než 2 branky a tak poprvé i prohráli.

Kromě kličkování a pálení šancí zaujal teplický hráč i konfliktem ze závěrečných minut prvního poločasu. Žvejkovi byl odpískán útočný faul, Tepličák chtěl rozehrání volného kopu zdržet a tak se postavil před míč. V tomto nenašel pochopení obránce Incredibles, který útočníka ZDH začal odstrkovat až ho krátce na to políbíl na krk.

Obránce Incredibles měl štěstí, že se Žvejk asi dobře vyspal a byla přítomna Čupina, protože se neudržel a polibek mu na rty opětoval. V mnoha jiných momentech by si jindy náruživý Tepličák s polibkem nevystačil. Nutno na závěr podotknou, že hlavní rozhodčí oboum aktérům od srdce zatleskal a dal jim své požehnání.

 

Zpět

Vyhledávání

ZD Hospoddáři (zdhospodari@seznam.cz) - © 2010 - Všechna práva vyhrazena.